Rreth Kompanis

Tradita jonë familjare është përcjellur prej vitit 1917, me prodhimin e jorganave punë dore dhe shitjen e pëlhurave dhe shtofrave të llojeve të ndryshme. Pas një periudhe të ndërprerjes së  tregtis me pakicë hapem përsëri biznesin në vitin 1991, tani ofrojmë shitje me pakicë dhe shumicë të tekstileve.

 

Ne merremi kryesisht me tekstil shtëpiak, veshje, stilim dhe dekorim për hoteleri dhe restaurante, gjithashtu ofrojmë pëlhura të llojeve të ndryshme për femra dhe meshkuj, veshje të brendeshme të tekstilit etj.

Qëllimi ynë është që ti ofrojmë klientit një shërbim sa më të mirë, çmimet më konkuruese në treg, si dhe kualitetin më të lartë të produkteve!
Tradita dhe kualiteti kanë dëshmuar suksesin tonë ndër vite.

Why Choose Us

Free Delivery

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Secure Payment

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

24/7 Support

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat

Our Team

John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore
JANE GRAY
PUBLIC RELATIONS
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore
JULY WOOD
CUSTOMER SUPPORT
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore
TROY GRAY
MARKETING DIRECTOR
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore