RISI

Modelet me të reja të draperëve

ARTIKUJT më të shitura

Vizitoni dyqanin tonë për të parë produkte të mahnitshme

vetem këtë javë

merreni me zbritjen prej 20%

10% Zbritje

90€

 
 

100€

Shërbimet

Matja e shkopinjëve për perde dhe vendosja e tyre

Matja dhe vendosja e perdeve

Qepja dhe modelimi i perdeve

Qepja e këllëfeve të jastekëve dekorative.

Larja, hekurosja e perdeve

Qepja e mbulesave për karrika

Qepja e mbulesave të divanit.
Qepja e mbulesave për tavolina hoteliere.
Qepja e qarqafeve sipas porosisë.
Vendosja e kapseve ne perde

TRANSPORTI FALAS

Për blerjet mbi 100€.

100% RIMBURSIMI I PARAVE

Ankesat 14-ditë mbas blerjes.

PRODUKTE CILËSORE

Mbi 1000 produkte.