Rreth Nesh

Rreth Kompanis

Ne merremi kryesisht me tekstil shtëpiak, veshje, stilim dhe dekorim të hoteleve dhe restauranteve, pëlhura të llojeve të ndryshme, shtofra, veshje të ndryshme të tekstilit për meshkuj dhe femra etj.

Tradita jonë familjare është përcjellur prej vitit 1917, me prodhimin e jorganave punë dore dhe shitjen e pëlhurave dhe shtofrave të llojeve të ndryshme.

Në vitin 1991 në Rahovec, hapem një dyqan për shitje të produkteve tona. Më vonë u zgjeruam edhe me dy pika te reja të shitjes në qytetin e Gjakoves. Tani gjithësej kemi tri dyqane në qytetin e Gjakovës dhe një depo me shumic në qytetin e Prishtinës.

Qëllimi ynë është që ti ofrojmë klientit një shërbim sa më të mirë, çmimet më konkuruese në treg, si dhe kualitetin më të lartë të produkteve!

Tradita dhe kualiteti kanë dëshmuar suksesin tonë ndër vite.