Home Style Nagavci të hapur për njerëz të rinj

Ne jemi gjithemon te hapur per njerez te ri dhe te motivuar per tu bashkangjitur ekipit tone punues. Andaj dergoni CV tuaja dhe Ne sipas nevojes per vend te lire ju kontaktojme.