Kerko Punë

""
1
FORMULARI PËR APLIKIM
Emri dhe Mbiemriemri juaj.
Niveli i Edukimitprofesioni juaj
Pozitapozita për të cilin aplikoni
CV dhe referencangarkoni CV
Upload
Aftësitë personalemë shumë rreth jush
0 /
Previous
Next

Mundësi punësimi.

Ne jemi gjithmon te hapur për njerëz te ri dhe të motivuar.

Dergoni formularin për punësim dhe sipas nevojave të firmës për personel Ne ju kontaktojmë.

SHPALLJET